1 Aralık 2009

Yine İstanbul ve verdiği ilham...

Yani İstanbul'a gitmesem yine elime alıp 2 satır yazacağım yok şu vefasızlık ettiğim güzelim blog'uma. Allah'tan küsüp kapatmıyor kendisini. :)

Efendime söyleyeyim, Kurban bayramında bütün toplu taşımaların, kara ve hava yollarının namüsait durumlarından ötürü Malatya'ya gitme planlarımız suya düşünce, eşimle birlikte İstanbul'a gidelim bu seferde oradaki eşi dostu akrabayı ziyaret edelim dedik.

Güneşin sıcaklığını çok nadiren göstermediği 3 ışıl ışıl gün geçirdik İstanbul'da. Gezdik bol bol, gidip büyüklerimizin elini öptük, sevgi ve hürmet sunduk. Sonra dostlar ile birlikte olduk güldük eğlendik. Anlayacağınız gerçekten güzel geçirdik tatilimizi.

İstanbul'da daha önce gittiğim ve Eşimi de götüreceğime söz verdiğim bir mekana gittik. "Leb-i Derya". İstanbul'da bir çok roof bar biliyorsunuzdur ya da görmüşsünüzdür. Leb-i Derya da onlardan bir tanesi. Manzara ve nefis damak tadını bir arada bulabileceğiniz nacizhane mekanlardan birisidir bence. İstiklal caddesinde Asmalı Mescid tarafında bulunan bu mekana bir uğramanızı şiddetle tavsiye ederim. Websitesi.

Leb-i Derya çıkışı tüm İstiklali yürüdük bütün arkadaşlarımızla. Ama beraber yürüyebilmek ne mümkün :) bir insan selidir ki gözlerimize inanamadık :). Yol boyunca kestane, İnci pastanesinde
profiterol en son Islak hamburger ile turumuzu noktaladık.

Yine gülen yüzünü gördüğümüz İstanbul'a en kısa zamanda geri döneceğimize söz vererek Ankara'mıza geri döndük.

1 yorum:

Ufuk ÇAKAN dedi ki...

İstanbul sizlerle güzel Serdar bey. En kısa sürede tekrar görüşebilmek dileğiyle...