5 Temmuz 2010

Dante's Inferno.

Eğer bir şekilde Playstation 3 edinmiş iseniz mutlaka ya God of War III ya da kankalarınızla Pro Evolution Soccer 2010 oynamışsınızdır.

Valla ben uzun uzun God of War III oynadım. Pekte uzun sayılmaz aslında çünkü oyun çok çabuk bitiyor. Kısa da sürse insanın böyle rahatlamasına deşarj olmasına fazlasıyla sebeb olan bir oyun kendisi. Olympos’un Tanrılarıyla birebir, dişe diş, kana kan savaşmak ağızlarını burunlarını kırmak gayet zevkli.

Ama dediğim gibi oyun çok uzun sürmüyor ve oyun bittiğinde “şimdi nolacak” diye kalıveriyorsunuz.

İşte o anda Dante’s Inferno yardımınıza koşabilir. Birebir aynı oyun motorunu kullanan bu oyunda aynı tadı birebir veriyor. Bütün upgrade’ler, kombolar falan herşey bu oyunda da mecvut. 1oo’lere ulaşan attack kombolar yapmak mümkün. Başarılı büyü kombinasyonları ile oyun iyice keyif verir hale geliyor.Oyunun tek kötü yanı birebir hristiyan inancına yönelik yapılmış olması. Oyunun hikayesi bazen çok bayık olabiliyor ve takip etmekte zorlanıyorsunuz. Ama sizce bu çok önemli mi? :)

Süper Boss Fightlar, inanılmaz kombolar ve bitmek dinmek bilmeyen yaratık kesme isteği uyandıran bu oyunda, hikayeyi kim ne yapsın?

Kılıcınız keskin, Büyüleriniz kuvvetli olsun.

Hiç yorum yok: