15 Mart 2008

Cinegarden, Sufle ve Adam Sandler...

Size yakın zamanda, İpek sayesinde keşfettiğim bir mekandan bahsetmek istedim. Malum çoğunuzun bildiği gibi Çayyolu tarafında Park Caddesi açıldı. Bu cadde Ankara'nın güzel ve nezih mekanlarını, lokantalarını, barlarını ve clublarını bir arada bulabileceğiniz güzel bir yerleşim alanı haline gelmiş.

Cinegarden'da bu caddenin az ilerisinde kalıyor. Sıcak ve temiz bir ortam, samimi ve hızlı servis, güzel yemekler ve leziz SUFLE :] Yemek konusunda kendimi otorite hisseden ben (ki beni yakından tanıyanlar şu anda kafalarını evet manasında sallıyorlardır) ve bu konudaki diğer otorite arkadaşım Tufan, Cinegarden'in yemeklerinin de güzel olduğuna karar verdik. Asıl önemli olan Ankara'da yediğimiz en güzel Sufleyi yapıyor olmaları :] böyle parmaklarımıza dadandırdı bizi resmen :] Şiddetle tavsite dostlarım.

Villada ikamet eden Cinegarden'in bir diğer özelliği ise, bu kafenin ikinci katında 3 tane maksimum onar kişilik sinema salonlarının bulunması. Gidiyorsunuz, istediğiniz dvdyi seçiyorsunuz. dev ekranda süper ses sistemiyle izliyorsunuz, yiyorsunuz, isterseniz Alkol bile alabiliyorsunuz.

En son dün akşam ordaydık biz ve Adam Sandler'in içinde olduğu kadroya güvenerek Reign Over Me - Hayatı Yakala isimli filmi izledik ama ne izledik... Uyumamak için zorlanan ben filmin sonu gelsin diye resmen dua ettim :] İzlememiş arkadaşlara tavsiyem çooooook fazla boş vaktiniz varsa izleyin bu filmi.. Yoksa boşverin gitsin.

Hep aynı yere gitmekten sıkılmış kişiler için Cinegarden güzel bir alternatif olabilir :]

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Cine Garden'ı biz de Serdar kardeşimiz vasıtasıyla tanıdık hakikaten süper bir mekan, yeni trend.Sinemaya gidip o kadar süre bekleyip rahatsız koltuklarda kıvranmayı, canınız istediğinde durdurabilceğiniz geri sarabileceğiniz seçmece bir filmi, roka yiyerek ( bira içerek de olabilirdi :) ) rahat armutlarda yata yata izlemeye yeğleyenler için biçilmiş kaftan.Tebrikler Serdar-Arcan ikilisi başarılarınızın devamını bekliyoruz:)